Klubber og netværk

To klubtilbud

Stemingsbillede fra Hemingway Club

 

Hemingway Club

Hemingway Club er et netværk for mænd over 60 år i Gentofte Kommune. Foruden vores hyggelige formiddagsklub bestræber vi os på at gennemføre aktiviteter af bred interesse for ældre mænd.

Hver mandag/onsdag kl. 09:30 til 11:30 hygger vi os og snakker om, hvad der er sket siden sidst.

Ofte er der et kort foredrag, eller vi har et aktuelt tema, som vi drøfter.

 

 

 

BLixen Klub Logo

Blixen Klub

Blixen Klub er en klub kun for kvinder+/-60 år, som ønsker at finde fællesskaber, få inspiration og danne netværk. Vi mødes hver onsdag kl. 13:00 til 15:00 til uformelt samvær og masser af spændende aktiviteter.

Vi har alle meget forskellige baggrund – nogle er stadig erhvervsaktive, andre pensionister og andre igen familiens samlende midtpunkt. Der er ingen krav eller fordomme, ligesom Karen Blixen favner vi alle. Vi vil bruge hinandens erfaringer og viden til at blive klogere på os selv og på hinanden.

 

Grundet den store interesse for klubben gælder først-til-mølle-princippet. Medlemmer af klubben vil ugentligt modtage en invitation til mødet med mulighed for tilmelding. Der p.t. venteliste på at blive optaget, men ønker du at blive skrevet op på en venteliste så send en mail til: flo@frivilligcentergentofte.dk

 

 

 

Blixen Klub

 

Hemingway Club