Dansk for udlændinge

Dansk for udlændinge

 

Er du udlænding og har du lyst til at blive bedre til at læse, tale og skrive dansk?

 

Sammen med en frivillig kan du en gang om ugen få trænet dit danske, i hyggelige omgivelser på Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte. Der er både mulighed for at være i en mindre gruppe, hvor I sammen kan træne dialoger eller at få individuel træning, hvor der er særligt fokus på dine ønsker til undervisningen.

 

Undervisningen har ud over det sproglige fokus også plads til hygge og socialt samvær med andre udlændinge. Ud over at styrke netværket, er det nemlig også er i de sociale sammenhæng, man har gode muligheder for at udvikler sit sprog.

 

 

Bliv igangsætter

Vi søger løbende nye igangsættere. Måske har du erfaring fra andre selvhjælpsaktiviteter, men det er i højere grad dit personlige engagement, der tæller end personlige erfaringer og faglig viden. Det vi forventer, er, at du har tid og overskud samt evnen til at lytte samt, at du gerne vil lære nyt. For at blive igangsætter af en gruppe skal du først have gennemgået en igangsætteruddannelse. Vi tilbyder uddannelse, supervision, netværk for igangsættere, relevante foredrag og efteruddannelse.

Aktuelle grupper

 

Vi etablerer løbende nye selvhjælps- og interesse/motivationsgrupper. Kontakt selvhjælpskoordinatoren, hvis du vil være med i en gruppe. barbara@frivilligcentergentofte.dk

Selvhjælps- og

netværksgrupper

Interessegrupper

Rådgivning

Anonym juridisk vejledning

Åben og anonym rådgivning for personer berørt af overgreb

  • Hver den første torsdag i måneden fra kl. 13:30 - 15:00