Unge med angst og depression

Unge mellem 18-25 år med angst og depression

 

Er du mellem 18-25 år og sidder du fast i et mønster med tunge følelser, der kaster mørke skygger over tilværelsen, så er det muligt at blive en del af en selvhjælpsgruppe. Her kan du møde andre unge, der går rundt med den samme sindsstemning som dig.

 

At leve et liv med angst og depression kan være virkelig hårdt. Ofte bliver de ramte mødt uden eller med meget lidt forståelse for deres situation. Tabuet omkring angst og depression er fortsat stort, og kan resultere i, at unge der rammes af disse sygdomme, trækker sig tilbage og lever isoleret. I en selvhjælpsgruppe kan du få inspiration til at bryde med dette tabu, og få samvær med andre unge, der også gerne vil snakke om deres udfordringer.

 

I gruppen får du:

  • Netværk og socialt samvær med andre, der kæmper eller har kæmpet med lignende tankemønstre
  • Forståelse for din situation
  • Inspiration og mod til at træne svære situationer

 

Hvis du vil med i en gruppe, skal du kontakte selvhjælpskoordinatoren i Frivilligcenteret.

Tilbuddet er gratis og oprettes i samarbejde med DepressionsForeningen.

 

Gruppen vil mødes en hverdag hver anden uge.

 

Gruppestart og forsamtaler foregår efter aftale.

Bliv igangsætter

Vi søger løbende nye igangsættere. Måske har du erfaring fra andre selvhjælpsaktiviteter, men det er i højere grad dit personlige engagement, der tæller end personlige erfaringer og faglig viden. Det vi forventer, er, at du har tid og overskud samt evnen til at lytte samt, at du gerne vil lære nyt. For at blive igangsætter af en gruppe skal du først have gennemgået en igangsætteruddannelse. Vi tilbyder uddannelse, supervision, netværk for igangsættere, relevante foredrag og efteruddannelse.