Styrmand i eget liv

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, Hellerupvej 24, 1, 2900 Hellerup, tlf. 39 40 46 48, kontor@frivilligcentergentofte.dk

Styrmand i eget liv


Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte samarbejder med Gentofte Kommune om projektet “Styrmand i eget liv”, hvor der er fokus på at sikre udsatte unge den bedst mulige overgang til voksenlivet. 


Målgruppen i projektet er unge i alderen 15-22 år, der er/har været anbragt eller har/har haft en kontaktperson.


I projektet har vi fået en unik mulighed for at afsøge mulighederne for en frivillig indsats i forhold til de unge, som ikke sædvanligvis er i målgruppen for at benytte frivillige tilbud og aktiviteter.


Laura som er frivilligkoordinator i projektet, rådgiver om eksisterende frivillige sociale tilbud til de unge og de fagprofessionelle og matcher unge med frivillige, der vil gøre en forskel for unge.


Vil du høre mere? Kontakt frivilligkoordinator Laura Louise Laugesen på laura(at)frivilligcentergentofte.dk eller tlf: 42901306


styrmand i eget liv
En til en

Bliv frivillig for en ung, der mangler joberfaring


Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte samarbejder med Gentofte Kommune om projektet “Styrmand i eget liv”, hvor der er fokus på at sikre udsatte unge den bedst mulige overgang til voksenlivet. Målgruppen i projektet er unge i alderen 15-22 år, der er/har været anbragt eller har/har haft en kontaktperson. Flere af de unge i målgruppen har kun et spinkelt netværk, mangler arbejdserfaring og har svært ved at finde et fritidsjob. Erfaring fra et fritidsjob kan være afgørende for at få en fod inden for på arbejdsmarkedet.

Derfor er vi lige nu på udkig efter frivillige, der har lyst og tid til at være med til at støtte de unge i at finde et fritidsjob.


Vi er på udkig efter frivillige som:


  • Har interesse for udsatte unge
  • Er dygtige nuværende eller tidligere erhvervsdrivende
  • Har et godt lokalt netværk i Gentofte Kommune, som kan sættes i spil sammen med den unge

Vi forventer, at du er nærværende, tålmodig og har lyst til at inspirere, støtte og guide den unge til at komme tættere på sine mål og ønsker om at finde et fritidsjob.


Hvordan kan du blive frivillig?


Skriv kort om din motivation for at blive frivillig, så kontakter vi dig og aftaler et møde i Frivilligcenter Gentofte, hvor du vil få mere information om projektet. Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til, hvad det indebærer at blive frivillig, skal du bare sende en mail, så kontakter vi dig.