Klubber og netværk


Hemingway Club

Stemingsbillede fra Hemingway ClubHemingway Club er et netværk for mænd over 60 år i Gentofte Kommune. Foruden vores hyggelige formiddagsklub bestræber vi os på at gennemføre aktiviteter af bred interesse for ældre mænd.

På mandage, tirsdage og onsdage fra kl. 09:30 til 11:30 hygger vi os og snakker om, hvad der er sket siden sidst. Ofte er der et kort foredrag, eller vi har et aktuelt tema, som vi drøfter.


Læs pressemeddelelsen om Hemingway Clubs udbredelse


Læs mere på clubbens hjemmeside


BLixen Klub Logo

Blixen Klub

Blixen Klub er en klub kun for kvinder+/-60 år, som ønsker at finde fællesskaber, få inspiration og danne netværk. Vi mødes mandage og onsdage
kl. 13:00 til 15:00 til uformelt samvær og masser af spændende aktiviteter.


Vi har alle meget forskellige baggrund – nogle er stadig erhvervsaktive, andre pensionister og andre igen familiens samlende midtpunkt. Der er ingen krav eller fordomme, ligesom Karen Blixen favner vi alle.
Vi vil bruge hinandens erfaringer og viden til at blive klogere på os selv og på hinanden.


Grundet den store interesse for klubben gælder først-til-mølle-princippet. Medlemmer af klubben vil ugentligt modtage en invitation til mødet med mulighed for tilmelding. Der er p.t. venteliste på at blive optaget, men ønker du at blive skrevet op på en venteliste så udfyld formularen til højre.


Læs mere på klubbens hjemmeside
To Klub Tilbud

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte, Hellerupvej 24, 1, 2900 Hellerup, tlf. 39 40 46 48, kontor@frivilligcentergentofte.dk