Børne skilsmissegruppe

Børne skilsmissegruppe

Når forældre går fra hinanden, kan det være svært for børnene at finde et nyt ståsted. En samtalegruppe for børn kan derfor være gavnlig og med til at hjælpe dem med at navigere bedre i deres nye univers.

Formålet med gruppen er,  at børnene kan mødes om de tanker og spørgsmål, der melder sig, når man er barn i en skilsmissefamilie. Gruppen tilbyder et frirum, hvor barnet kan tale frit om alt muligt uden at bekymre sig om konsekvenser eller belærende voksne.

”Jeg fornemmer at min datter selvfølgelig er ked af at mor og far ikke er sammen, men specielt efter at have været hos jer, kan hun fokusere meget positivt på de mennesker, der er kommet i stedet for i hendes liv. Hun taler stadig om skilsmissen, men mere med en accept af, at sådan er tingene og finder ro i at tale om det.”  (Citat af en far til et barn, som har deltaget)

I gruppen får dit barn:

Mulighed for at møde andre jævnaldrende i samme situation og opleve at hun/han ikke er alene med det, der er svært.
Et trygt forum at fortælle sin historie, lytte til de andre og sætte ord på sine egne oplevelser.
Nærvær og omsorg.

Gruppen mødes 8 gange. Der foregår ikke behandling eller terapi i gruppen.

Inden start i gruppen, inviteres både forældre og børn sammen til en individuel forsamtale.

Information

Tovholder
Barbara Diemi
barbara@frivilligcentergentofte.dk

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram