Værdighedsgruppe for personer med erhvervet hjerneskade

Værdighedsgruppe for personer med erhvervet hjerneskade

Mennesker med en erhvervet hjerneskade er normalt udviklede personer, som pludseligt rammes af en hjerneskade. De hyppigste årsager er blodprop eller blødning i hjernen (apopleksi) og traumatisk hjerneskade efter f.eks. en trafikulykke.

I rapporten “Dataopgørelser vedrørende voksne med erhvervet hjerneskade” 2020 opgøres det at over 230.000 mennesker i Danmark lever med en erhvervet hjerneskade (også kaldet senhjerneskade).

Værdighedsgruppen er et tilbud for mennesker med erhvervet hjerneskade i kommunerne Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal.

Formålet med gruppen er at skabe et trygt og frit rum, hvor deltagerne mødes med andre i samme livssituation.

Du er ikke alene.

Hjerneskade kan påvirke mennesker på mange områder; kognitivt, fysisk og psykisk samt energi-/træthedsmæssigt. Alle kan deltage i gruppetilbuddet, uanset hvilke udfordringer de måtte have.

Grupper oprettes løbende og efter behov i Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte.

 

Ved interesse og eventuelle spørgsmål kontakt Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte.

Information

Tovholder
Barbara Diemi
barbara@frivilligcentergentofte.dk

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram