Praktisk Info

Her findes informationer om tilgængelighed i bygningen for gangbesværede, parkeringsforhold, rygning på matriklen samt lukkedage.

Tilgængelighed for gangbesværede eller folk i kørestol
Der er niveaufri tilgængelighed fra gården i nummer 22 og fra midtergården og ind i hovedbygningen. Inde i huset er der lift ved alle trapper og elevator mellem etagerne. Hvis man derudover har særlige behov eller spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte os.

Parkering
Det er tilladt at parkere på Hellerupvej i maksimalt 30 minutter mellem kl. 7-10 og 16-18 på hverdage. Hvis du ikke overholder dette, kan du blive pålagt en parkeringsafgift.
Der er fri parkering udenfor førnævnte tidsrum, herunder også i weekender og på helligdage.
Der er parkeringspladser i gårdene på begge sider af sportshallen (Hellerupvej 24-26).
Der findes 1 handicap p-plads i gården v. Hellerupvej 24.
Det er ikke tilladt at parkere i den store gård (Hellerupvej 22), dog er afsætning tilladt.

Rygning
Der er rygning forbudt på alle kommunens matrikler. Derfor må man ikke ryge inde på området omkring Byens Hus. Rygere henvises til fortovet ved port 4. Det er porten tættest på strandvejen. Modsatte hjørne af hovedindgangen i skolegården. Der sidder et askebæger ude på facaden mod Hellerupvej.

Lukkedage
Centret holder lukket følgende dage:
• De 3 dage før påske
• Fredag efter Kristi Himmelfart
• Grundlovsdag
• Juli måned
• Mellem jul og nytår

Kontakt os gerne

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram