Kursustilbud til foreninger

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte afholder løbende tema, inspirations- og netværksmøder samt kurser for både foreninger, grupper, frivillige og andre interesserede.

Kursustilbuddene er gratis for alle medlemsforeninger og tilbydes flere gange årligt. Vi bestræber os på, at tilbyde kurser som er relevante for vores medlemsforeninger og for vores frivillige her og nu, samt kurser der altid er relevante, såsom Førstehjælp.

Grundkursus for bestyrelser og ledere `Sæt retning og skab udvikling med en strategi´

Læs mere

Strategisk brug af Sociale Medier

Dette lokale grundkursus giver jer viden om, hvordan I kan arbejde strategisk med sociale medier. I får et solidt overblik over de sociale mediers forunderlige verden, hvordan de kan bruges i jeres kommunikationsarbejde og et dybere indblik i de mest relevante medier.
Læs mere

Foreningssamarbejde omkring fritidstilbud til ukrainske flygtninge

Vi samarbejder med en bred vifte af foreninger, om at tilbyde ukrainske voksne og børn mulighed for at indgå i eksisterenede fællesskaber og deltage i lokale aktivteter og fritids- samt kulturtilbud.
Læs mere

Frivilligrekruttering og frivilligpleje

Vi afholde løbende kurser for vores foreninger om .frivilligrekruttering og frivilligpleje.
Læs mere

Førstehjælp

Vi tilbyder jævnligt vores medlemmer et gratis førstehjælpskursus.
Læs mere

Fundraising

Vi tilbyder jævnligt vores medlemmer at deltage i et fundraising kursus.
Læs mere

Konflikthåndtering

Vi udbyder jævnligt kurser i konflikthåndtering, både for vores medlemmer og for de frivillig.
Læs mere

Rekruttering af frivillige

Vi hjælper lokale foreninger og grupper med at rekruttere dygtige og engagerede frivillige.
Læs mere

Foreningsrådgivning

Vi hjælper med vores foreninger med alt fra networking, udvikling, uddannelse og frivilligrekruttering. En af de vigtigste opgaver i Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte er at gøre foreningernes arbejde lidt nemmere.
Læs mere

Hjælp til vedtægter og etablering af ny forening

Vi ser det som en af vores opgaver, at udvikle medborgerskab ved at styrke frivilligheden og bidrage til at nye foreninger kan komme godt fra start.
Læs mere

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram