ADHD/ADD mestring for voksne

ADHD/ADD mestring for voksne

Hvad er en mestringsgruppe?

ADHD giver i varierende grad mennesker med ADHD udfordringer i hverdagen. Problemer med opmærksomhedsforstyrrelser, hyperaktivitet eller impulsivitet kan have konsekvenser for ens mulighed for at få hverdagen til at fungere, styre økonomien, gennemføre en uddannelse, overskue og planlægge arbejde, overholde tidsfrister osv.

Mestringsgruppen ”Et skridt videre” har fået sit navn, fordi den har til formål at hjælpe voksne med ADHD et skridt videre på vejen mod mestring af eget liv.

Gruppen er for personer, der har lyst til at udvikle sig gennem dialog med andre i samme livssituation. I forløbet vil der være fokus på erfaringsudveksling mellem deltagere samt mestring og styrke.

Mestringsforløbet indeholder ikke undervisning, behandling eller terapi, men bygger på en ligeværdig erfaringsudveksling mellem mennesker, der har et personligt kendskab til ADHD.

I gruppen kan du:

Få større viden om ADHD og hvordan det kan påvirke dit liv
Blive bevidst om egne ressourcer
Styrke troen på et godt liv med ADHD
Blive mødt med forståelse og accept
Få et netværk med andre voksne med ADHD

Gruppeforløbet

Gruppen består af 6 - 8 deltagere, der mødes én gang om ugen i 10 uger. Gruppemødet varer 2½ time og faciliteres af 2 frivillige gruppeledere.

Gruppeforløbet ”Et skridt videre” er blevet til i et samarbejde mellem ADHD Foreningen og Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark.

Information

Tovholder
Barbara Diemi

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram