Organisation

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte (FCG) er en neutral og upolitisk almennyttig organisation, der agerer som lokalt knudepunkt og videnscenter, for den frivillige indsats i Gentofte Kommune.

FCG blev stiftet i 2010 og har til formål at være samlingssted for frivillige og foreninger, for det lokale frivillige arbejde, tilbyde hjælp og støtte til udsatte borgere og generelt at skabe netværk på tværs.

Vi arbejder for et stærkere netværk mellem foreninger og frivillige, kommune og erhvervsliv samt andre interessenter. Vi styrker frivilligheden, så det at yde en indsats for fællesskabet bliver en selvfølgelig del af hverdagen. Vi ser det også som vores opgave at udvikle medborgerskab ved at styrke frivilligheden i både foreningsliv og i kommunale institutioner gennem et godt, anerkendende samarbejde. Vi er også et sted hvor den enkelte borger bliver mødt i øjenhøjde og kan få hjælp til sine udfordringer.

Frivilligcenteret har mange års erfaring med frivillighed og selvhjælp, indgående kendskab til frivilligområdet og vi kan, med vores store netværk, altid hjælpe borgeren videre.

FCG er til for at blive brugt. Derfor er det en glæde, at mange medlemsforeninger benytter lokaler og faciliteter i centret. Hos FCG kan du møde andre frivillige, du kan låne lokaler gratis til møder og andre aktiviteter og du kan deltage i spændende kurser. Hvis du ønsker at engagere dig som frivillig, har vi et stort netværk, og vi kan hjælpe med at formidle den rette kontakt.
FCG tilbyder en også en række services såsom foreningsservice, juridisk rådgivning og vi etablerer og huser flere selvhjælps- og aktivitetsgrupper.

Vi tilrettelægger også en lang række åbent hus arrangementer, foredrag og andre spændende aktiviteter, som alle frit og gratis kan deltage i.

Sekretariatet
Bestyrelsen
Faste frivillige

Line Kreibke

Ungekoordinator
Line har arbejdet som frivilligkoordinator for ungeindsatsen siden januar 2023. Line har en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi.
42901306

Charlotte Ishtu Nekman

Projektleder i Projekt Hemingway
Charlotte har arbejdet som projektleder siden august 2022. Civiløkonom og cand.mag. i Historie og Tværkulturelle Studier.
42901308

Leyla Fatima Arbadji Lavrsen

Centerleder
Leyla har været centerleder siden september 2019 og er uddannet Cand.Mag.
42 90 13 03

Barbara Diemi

Selvhjælpskoordinator
Barbara er leder af Selvhjælp og er med i Ungeindsatsen. Hun har arbejdet med selvhjælp siden 2010.
42 90 13 04

Cathrin Søborg Hinz

Frivilligkoordinator og administrativ medarbejder
Administration, kommunikation og frivilligkoordinator.
42 90 13 05

John Hebo Nielsen

Bestyrelsesformand
...
20 95 46 46

Jens Anders Holde

Næstformand
Medlem af bestyrelsen

Jens Tarp

Kasserer
Medlem af bestyrelsen

Ellen Margrethe Munch

Medlem
Medlem af bestyrelsen

Mogens Røstbjærg

Medlem
Medlem af bestyrelsen

Mirka Mozer

Medlem
Medlem af bestyrelsen

Sune Lind Thomsen

Medlem
Medlem af bestyrelsen

Preben Herholdt Rasmussen

Medlem
Medlem af bestyrelsen

Per Bruun Andersen

Observatør
Per Bruun Andersen er observatør for Gentofte Kommune i bestyrelsen.

Florence Laraignou

Suppleant
Flo har fungeret som suppleant i FCG´s bestyrelse gennem flere perioder.
20 88 38 86

Annika Hudson-Laursen

Kommunikationsfrivillig
Annika er vores kommunikationsfrivillige. Hun håndterer onlineopgaver såsom SoMe og hjemmeside.

Flo

Projektleder Blixen Klub Gentofte
Flo er projektleder for de tre Blixen Klub'er i Gentofte, som hun har været med til at starte op, som det første sted i Danmark.
20 88 38 86

Mikael Hansen

IT-administrator
Mikael er IT-frivillig og tager sig af centerets Cloud servere og løsninger, netværk, PC'er og printere, hjemmeside samt telefoni.
40 95 02 85

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2023 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram