Organisation

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte (FCG) er en neutral og upolitisk almennyttig organisation, der agerer som lokalt knudepunkt og videnscenter, for den frivillige indsats i Gentofte Kommune.

FCG blev stiftet i 2010 og har til formål at være samlingssted for frivillige og foreninger, for det lokale frivillige arbejde, tilbyde hjælp og støtte til udsatte borgere og generelt at skabe netværk på tværs.

Vi arbejder for et stærkere netværk mellem foreninger og frivillige, kommune og erhvervsliv samt andre interessenter. Vi styrker frivilligheden, så det at yde en indsats for fællesskabet bliver en selvfølgelig del af hverdagen. Vi ser det også som vores opgave at udvikle medborgerskab ved at styrke frivilligheden i både foreningsliv og i kommunale institutioner gennem et godt, anerkendende samarbejde. Vi er også et sted hvor den enkelte borger bliver mødt i øjenhøjde og kan få hjælp til sine udfordringer.

Frivilligcenteret har mange års erfaring med frivillighed og selvhjælp, indgående kendskab til frivilligområdet og vi kan, med vores store netværk, altid hjælpe borgeren videre.

FCG er til for at blive brugt. Derfor er det en glæde, at mange medlemsforeninger benytter lokaler og faciliteter i centret. Hos FCG kan du møde andre frivillige, du kan låne lokaler gratis til møder og andre aktiviteter og du kan deltage i spændende kurser. Hvis du ønsker at engagere dig som frivillig, har vi et stort netværk, og vi kan hjælpe med at formidle den rette kontakt.
FCG tilbyder en også en række services såsom foreningsservice, juridisk rådgivning og vi etablerer og huser flere selvhjælps- og aktivitetsgrupper.

Vi tilrettelægger også en lang række åbent hus arrangementer, foredrag og andre spændende aktiviteter, som alle frit og gratis kan deltage i.

Sekretariatet
Bestyrelsen
Faste frivillige

Leyla Fatima Arbadji Lavrsen

Centerleder
Leyla har været centerleder siden september 2019.
42 90 13 03

Barbara Diemi

Selvhjælpskoordinator
Barbara er leder af Selvhjælp og er med i Ungeindsatsen. Hun har arbejdet med selvhjælp siden 2010 og sætter løbende nye selvhjælpsgrupper i gang.
42 90 13 04

Cathrin Søborg Hinz

Frivilligkoordinator, Rekruttering & Kommunikation
Cathrin arbejder med rekruttering af frivillige, kommunikation, foreningsservice og som frivilligkoordinator i vores indsats for flygtninge.
42 90 13 05

Line Kreibke

Ungekoordinator
Line har arbejdet som frivilligkoordinator for Ungeindsatsen siden januar 2023. Hun arbejder tæt sammen med relevante aktører i Gentofte Kommune.
42901306

Charlotte Ishtu Nekman

Fundraiser & Koordinator
Charlotte arbejder som fundraiser og koordinator og udvikler bl.a. nye projekter såsom Socialkompas Gentofte.
42901308

Valdemar Høiris

Observatør
Observatør fra Gentofte Kommune

Benny Moeslund

Suppleant
Suppleant i bestyrelsen

Thue Petersen

Medlem
Medlem af bestyrelsen

Jens Anders Holde

Medlem
Medlem af bestyrelsen

Jens Tarp

Kasserer
Medlem af bestyrelsen

Per Bruun Andersen

Bestyrelsesformand
Medlem af bestyrelsen.

Ellen Margrethe Munch

Medlem
Medlem af bestyrelsen

Hanne Reumert

Næstforperson
Næstforperson i bestyrelsen

Kathrine Bundgaard

Medlem
Medlem af bestyrelsen

Florence Laraignou

Suppleant
Flo har fungeret som suppleant i FCG´s bestyrelse gennem flere perioder.

Beata Dziedzic

Marketing og SoMe Frivillig
Beata er frivillig og arbejder med marketings- og kommunikationsstrategi

Benjamin Nordsø

Grafisk designer
Benjamin er frivillig og arbejder med grafisk design og kommunikation.

John Hebo Nielsen

Advisory board
John Hebo er tidligere formand i Frivilligcenter Gentofte og i FriSe. Han har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde og kerneopgaverne i frivilligcentre.

Mikael Hansen

IT-administrator
Mikael er IT-frivillig og tager sig af centerets Cloud servere og løsninger, netværk, PC'er og printere, hjemmeside samt telefoni.
40 95 02 85

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram