Book Lokale

Som medlemsforening hos FCG, kan man forespørge på lokaler. Overvej at blive medlem, hvis I er en frivillig forening, med hjemsted i Gentofte Kommune.

Frivilligcenteret har forskellige lokaler til rådighed. Er din forening medlem, kan du låne lokalerne gratis, hvis de er ledige.

Det er gratis for medlemsforeninger at benytte lokalerne, men husk at booke i god tid, da der stor rift om lokalerne.
Vi samarbejder med Byens Hus og alle lokaler i huset er derfor som udgangspunkt fælles. Vi bestræber os på, at så mange foreninger kan få glæde af vores lokaler som muligt. Dog kan visse lokaler være afsat til særlige aktiviteter eller målgrupper og er også indrettet til forskellige formål.

Alle bookinger skal derfor også bookes via vores fælles bookingportal, Winkas. Din booking er først endelig, når vi har bekræftet den.
Lokalerne må kun benyttes til aktiviteter relateret til foreningernes og gruppernes formål og arbejde.

Man skal til alle vores lokaler bruge nøglebrikker for at få adgang. Yderdørene er åbne fra kl.8.00-22, men alle lokaler er aflåst og det er derfor vigtigt at man har sin nøglebrik med. Det er altid arrangøren af aktiviteten der er ansvarlig for afviklingen. Man skal derfor afhente sin nøglebrik i god tid før sit arrangement, i vores åbningstid. Hvis man gerne vil have vist teknikken eller har spørgsmål til køkkenfaciliteter eller andet, skal man ligeledes kontakte os i god tid inden arrangementet.

Det er alles ansvar at der ryddes op og en evt. opvask bliver ordnet efter møder, så lokalerne altid er klar til nye frivillige og foreninger.

Ring gerne, hvis du har spørgsmål til booking eller faciliteter huset.

Rigtig god fornøjelse med jeres aktiviteter.

Forespørg på lokale i Byens Hus

Lokale Type

Lokale Type

Lokale Regi

Lokale Regi

Søg

Søg
Hyrdinden

Hyrdinden

Lille møderum til max. 14 personer
Beliggenhed:  1. sal
FCG
Lille Claus

Lille Claus

Mødelokale til max. 15 personer
Beliggenhed:  1. sal
FCG
Mini-møde i Sekretariatet

Minimøde

Lille møderum til max. 4 personer
Beliggenhed:  1. sal
FCG
Skorstensfejeren

Skorstensfejeren

Lille møderum til max. 8 personer
Beliggenhed:  1. sal
FCG
Store Claus på 1.sal

Store Claus

Mødelokale til max. 30 personer
Beliggenhed:  1. sal
FCG

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram