Bliv frivillig

Bliv frivillig – og gør en forskel! Måske har du lyst til at udfordre sig selv og prøve noget nyt, mødes med andre der deler dine interesser eller måske har du lyst til at gøre noget for et andet menneske? Fælles er, at det handler om at gøre noget, der giver mening for dig.

Fælles er også, at du som frivillig er med til at gøre en forskel – uanset om det er for en konkret sag, et andet menneske eller noget helt tredje. Man kan have mange forskellige grunde til at ville udføre frivilligt arbejde, akkurat som der findes mange forskellige måder at være frivillig på.Frivilligt arbejde er ulønnet, men man må gerne modtage gaver i form af ros eller et anerkendende skulderklap. Det er gratis at være frivillig, hvilket betyder at man ikke må pålægge frivillige udgifter i forbindelse med deres engagement. Som frivillig er det vigtigt, at man har mulighed for at dygtiggøre sig, og man kan via frivilligcentret eller sin forening deltage i forskellige kurser.

Uanset hvad der motiverer dig, så kan vi hjælpe med et frivilligt engagement til dig. Når du kontakter os, vil vi stille dig nogle spørgsmål, så her er 5 gode råd:

• Gør dig nogle overvejelser over hvorfor du vil være frivillig
• Gør dig nogle overvejelser over hvad du vil/og ikke vil beskæftige dig med
• Gør dig nogle overvejelser over hvor meget tid og kræfter du vil bruge
• Gør dig nogle overvejelser over hvad du forventer af dit ”arbejdssted”
• Hvis du selv har gode idéer til projekter el.lign. så fortæl os om det!

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram