Ungeindsatsen

Ungeindsatsen

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte samarbejder med Gentofte Kommune om projektet “Ungeindsatsen", hvor der er fokus på at sikre udsatte unge den bedst mulige overgang til voksenlivet.

Målgruppen i projektet er unge i alderen 15-22 år, der er/har været anbragt eller har/har haft en kontaktperson eller andre udsatte og sårbare unge.

I projektet har vi fået en unik mulighed for at afsøge mulighederne for en frivillig indsats i forhold til de unge, som ikke sædvanligvis er i målgruppen for at benytte frivillige tilbud og aktiviteter.

Vores frivilligkoordinator i projektet, rådgiver også om eksisterende frivillige sociale tilbud til de unge og de fagprofessionelle og matcher unge med frivillige, der vil gøre en forskel for de unge.

Kontakt os hvis du vil høre mere om projektet eller om at blive frivillig.

Information

Tovholder
Laura Laugesen
laura@frivilligcentergentofte.dk

Program

Start: Wrong date input
No Meta Box gallery field data found

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram