GentofteNatten

GentofteNatten

GentofteNatten er en eftermiddag og aften, hvor hele Gentofte myldrer af kulturoplevelser. Her kan du opleve Gentofte med fuld tryk på kulturen, nye eksperimenter og oplevelser for alle.

Arrangementet er flyttet til marts og afholdes næste gang fredag den 1. marts 2024.

I år afholder vi Gentofte Natten i samarbejde med Byens Hus og en masse skønne foreninger der har til huse her i kulturhuset.

Vi inviterer til langbordsmiddag og kulturel time

I huset her mødes vi på tværs til en hyggelig fællesspisning med lækker mad. Efterfølgende blænder en række af Byens Hus’ mange aktører op for en Kulturel Time: Du kan bl.a. “Låne en frivillig” og høre mere om frivillighed sammen med headspace og Frivilligcenteret, lære at reparere dit tøj og være med til at sy Gentofteposen, høre mere om planterne i Brandts Have og opleve vores unge fra Teater Globen, som vil spille udvalgte kompositioner fra deres forestillinger.

Billet er nødvendig for at deltage i fællesspisning, men aktiviteterne er åbne for alle. Link til madbilletter findes her.

Aftenens program ses her, men der kan være mindre ændringer:

  • 17.30 Baren i Agoraen åbner
  • 18.00 Fællesspisning/Langbordsmiddag i Byens Sal
  • Ca. 18.45 En Kulturel Time:
    • miniworkshops i Byens Sal
  • Ca. 19.45 Vi runder af og interesserede kan fortsætte ind til koncert
  • 20.00 Koncert i Teatersalen med Mademoiselle Karen arrangeret af Spillestedet Kulør

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere her

Information

Tovholder
Leyla Lavrsen

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercrossarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram