Handlingsplan

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte er en selvstændig frivillig forening, som arbejder i Gentofte kommune. Vi har til formål at støtte, synliggøre, styrke og udvikle det lokale frivillige arbejde og foreningsliv i Gentofte.

Frivilligcentret arbejder på at understøtte det frivillige arbejde bredt og på en sådan måde, at det kommer så mange forskellige målgrupper til gavn som muligt. Som medlemmer af FCG kan optages: organisationer, foreninger, netværk og grupper, der beskæftiger sig med frivilligt arbejde i Gentofte kommune.

Vision

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte styrker frivilligheden, så det at yde en frivillig indsats for fællesskabet i Gentofte Kommune, bliver en selvfølgelig del af den enkelte borgers hverdag. FCG er et mødested for frivillige. FCG er desuden brobygger mellem de frivillige og de foreninger, organisationer, institutioner og virksomheder, der ønsker at samarbejde med frivillige. FCG arbejder målrettet på at bringe mennesker ind i gensidige og inspirerende forhold gennem den frivillige indsats.

Mission

Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte stimulerer, organiserer og understøtter frivillighed til glæde og gavn for både den frivillige og for modtageren af den frivillige indsats. FCG samarbejder med foreninger, sammenslutninger og kommunale institutioner, hvor frivillige arbejder inden for en masse forskellige interessefelter. FCG rekrutterer frivillige og formidler frivilligt arbejde, så der opnås den bedst mulige sammenhæng mellem det aktuelle behov for frivillige og den frivilliges interesser og ønsker.

Læs hele Handlingsplanen

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram