Pårørende til senhjerneskadede

Pårørende til senhjerneskadede

Når en man holder af, får en hjerneskade, så er den tilværelse man kender forbi. At blive pårørende til en hjerneskadet er en livsomvæltende situation med vidtrækkende konsekvenser. Den pårørende kan have brug for et fristed at ’få talt ud’.

”Pludselig står man alene med problemerne og skal have en ny hverdag til at fungere. Derfor hjælper det at have et sted, hvor du som pårørende kan grine, græde og udveksle erfaringer med andre, der står i samme situation”. (Citat: Deltager i selvhjælpsgruppe for pårørende).

I gruppen får du som pårørende:

-Mulighed for at møde andre personer, der også står i en lignende situation
-Et trygt forum at dele historier, lytte, inspirere og lære af hinanden

Hvis du vil med i en gruppe sammen med andre pårørende, skal du kontakte selvhjælpskoordinatoren i Frivilligcenteret. Derefter bliver du ringet op af en af igangsætterne, som aftaler nærmere med dig. Tilbuddet er gratis. Gruppestart og forsamtaler foregår efter aftale.

Information

Tovholder
Barbara Diemi

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram