Beredskabsforbundet

Beredskabsforbundet

I dag står Beredskabsforbundet på tre søjler – vores tre hovedopgaver, som er defineret via forbundets rammeaftale med Forsvarsministeriet:

  1. Vi er ståsted for de frivillige i redningsberedskabet og oplyser om deres bidrag til det samlede danske beredskab.
  2. Vi uddanner befolkningen i at forebygge ulykker og være mere selvhjulpne i kritiske situationer – gennem BorgerBeredskabet.
  3. Vi hjælper redningsberedskaberne med at skaffe nye frivillige og nye deltidsbrandfolk – gennem hvervekampagner og gennem projektet BlivBrandmandNu.

Vi hverver, støtter og samler de frivillige.
Vi arbejder for at gøre det trygt og spændende og meningsfuldt at være frivillig i Danmarks beredskaber og gennem BorgerBeredskabet.

Vi giver dig mulighed for at bidrage til det samlede beredskab. Uanset om du vil bruge et af vores kurser til at blive klogere og mere robust – om du vil undervise på vores kurser – eller om du vil være frivillig eller deltidsbrandmand.

Kontakt

Jesper Hermund
jhermund@mail.dk
 
No Meta Box gallery field data found

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram