Soroptimist Gentofte

Soroptimist Gentofte

Soroptimist International er et verdensomspændende netværk af kvinder i erhverv med 1.350 medlemmer i Danmark. SI Danmark arbejder for kvinders og pigers liv og rettigheder, både i Danmark og internationalt.
Soroptimister gør det muligt for kvinder og piger at få undervisning, støtte og vejledning, der sætter dem i stand til at forbedre deres livsvilkår. Soroptimist International er et netværk af mere end75.000 kvinder over hele verden, som arbejder sammen for at nå dette mål. SI har mere end 3.000 klubber, der arbejder på tværs af landegrænser i 122 lande.
Vi støtter alle op om betydningen af navnet ”Soroptimist”, som er en kombination af de latinske ord ”soror”, der betyder søster, og ”optima” der betyder bedst. Vi ønsker det bedste for kvinder.

Kontakt

 
No Meta Box gallery field data found

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram