Børne sorggruppe

Børne sorggruppe

Det er vigtigt at have nogen at dele sorgen med og allerbedst vil  det være, hvis familie eller venner kan træde til. Det er dog ikke altid, at man ønsker eller kan involvere familie og venner, men hellere vil støtte sig til personer udefra.

I en sorggruppe kan  du mødes med andre, der også har mistet. Mennesker, der har mistet et følelsesmæssigt nærtstående menneske, får ofte et chok og følelsen af at tæppet under dem er blevet revet væk.  Dagligdagen bliver væltet totalt og livet føles som et uretfærdigt kaos.  Derfor kan det være en støtte at mødes med andre, der har haft de samme følelser og oplevelser. I de andres fortællinger, kan du finde trøst og inspiration til, hvordan du kan håndtere  de udfordringer, dit tab har givet dig.

Det er meget forskelligt, hvor længe det tager at komme over et  tab og igen at finde jordforbindelse. Derfor er det også vigtigt, at du i en sorggruppe er åben for de andre deltagers fortællinger og sorgprocess.

Information

Tovholder
Barbara Diemi

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram