Individuelle krisesamtaler over telefonen

Individuelle krisesamtaler over telefonen

Samtalerne - helt op til fem samtaler - er gratis og samtalepartneren har tavshedspligt.

Savner du en at tale med, og ønsker du at have en samtale med en neutral, erfaren samtalepartner?

Står du måske ved en skillevej eller befinder du dig i en situation, som du har svært ved at tale med andre om? Har du brug for nye perspektiver, og ønsker du at sætte gang i en ny udvikling?

Så er en eller flere individuelle samtaler måske noget for dig.

Sammen med en erfaren samtalepartner kan du reflektere over dit liv, og det kan være en hjælp til at få afklaret, hvilke problemstillinger, dilemmaer og udfordringer du står med.

Elisabeth Kampmann tilbyder på frivillig basis individuelle og medmenneskelige samtaler, samt et forløb på op til fem samtaler over telefonen à ca. 30 minutters varighed.

Elisabeth har mange års erfaring i at tale med mennesker, der har det svært eller ønsker en sparringspartner. Elisabeth er neutral og ikke-dømmende. Sammen kan I komme rundt om dine udfordringer og finde ud af, hvad du kan gøre for at komme videre eller finde en løsning.

Ring til Elisabeth på tlf. 20 12 48 22 og aftal et tidspunkt.

Du kan også altid lægge en besked på hendes telefonsvarer, og Elisabeth vil ringe tilbage snarest muligt.

Information

Tovholder
Barbara Diemi

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2023 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram