Frivillig Fredag 2023

Frivillig Fredag 2023

I kan godt glæde jer til Frivillig Fredag 2023, der i år falder fredag den 29. september!

Frivillig Fredag 2023 er hele Danmarks festdag for frivillighed. Gentofte deltager hvert år i traditionen om at hylde frivillighed ved at afholde Frivillig Fredag.

Vi fejrer frivilligheden og hylder de fantastiske frivillige, der hver eneste dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker eller deres lokalområde. Frivillig Fredag sætter fokus på de frivillige muligheder og skaber nye anledninger til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber.

Vi har i år sammensat et rigtig spændende og bredt program, med både udstilling, taler, underholdning og fællesspisning. Vi fejrer årets tema, ”Frivillig Fordi”, for at rumme alle typer af frivillighed i vores lokalområde.

· I løbet af dagen vil DelTag bilen køre rundt til flere forskellige steder i lokalområdet, måske dukker den pludselig op tæt på dig? Sammen med unge fra Byens HUs, laver vi en "pop up happening" der er klar til en snak om frivillighed og deler lidt reklamer og andet lækkert ud og sætter derved "spot" på Frivillig Fredag og frivillighed i kommunen.

· Kl.16.00 åbner en visuel og auditiv frivillig-udstillingen i Byens Sal, hvor man kan gå rundt og lære mere om frivillighed og høre de frivilliges stemmer med Kulturlyd.

· Kl.17.00 vil der være tale og velkomst ved bestyrelsesformand for Frivilligcenter Gentofte, John Hebo.

· Kl.17.15 vil der være tale og overrækkelse af Årets Frivilligpris 2023 af borgmester Michael Fenger.

· Kl.17.30-18 vil der være underholdning og fællessang fra Sangbar og Byens Hus.

· KL. 18 inviterer vi til fællesspisning, der kun koster 100kr. for 2 retter, i Byens Sal med lækker mad fra Café Henning.

· Kl. 19.00 Underholdning fra Teater Globen og andet godt på programmet.

· Kl.20.00 siger vi tak for i aften.

Billetter til middagen kan købes her.

Derefter er der koncert i Byens Hus, hvor alle har mulighed for at købe billet.

 

Frivillig Fredag opstod i 2011, som en del af det Europæiske Frivillig-år, hvor daværende socialminister Benedikte Kiær udråbte den sidste fredag i september til Frivillig Fredag. Formålet med Frivillig Fredag er at vise kreativiteten, mangfoldigheden og engagementet i den frivillige verden.

Frivillig Fredag afholdes i samarbejde med frivilligfredag.dk og Gentofte Kommune.

Vi glæder os til at fejre dagen sammen!

Læs mere her

Information

Tovholder
Leyla Lavrsen

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2023 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercrossarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram