Frivillig Fredag

Frivillig Fredag

Frivillig Fredag er hele Danmarks festdag for frivillighed. Gentofte deltager hvert år i traditionen om at hylde frivillighed ved at afholde Frivillig Fredag.

Vi fejrer frivilligheden og hylder de fantastiske frivillige, der hver eneste dag gør en forskel for deres sag, deres medmennesker eller deres lokalområde. Frivillig Fredag sætter fokus på de frivillige muligheder og skaber nye anledninger til at invitere flere med i de frivillige fællesskaber.  I Gentofte har vi mange fantastiske frivillige, som vi gerne vil fejre med manér på deres helt egen dag. Vi glæder os til at byde velkommen på dagen med festlige indslag og ikke mindst den meget vellykkede fællesspisning, som vi har tradition for at afholde hvert år. Der vil være musik og gøgl af den bedste slags. Og så er der selvfølgelig den eftertragtede frivilligpris, Årets Frivillige 2024, der markerer #TakFordi i Gentofte.

Frivillig Fredag opstod i 2011, som en del af det Europæiske Frivillig-år, hvor daværende socialminister Benedikte Kiær udråbte den sidste fredag i september til Frivillig Fredag. Formålet med Frivillig Fredag er at vise kreativiteten, mangfoldigheden og engagementet i den frivillige verden.

Frivillig Fredag afholdes i samarbejde med frivilligfredag.dk og Gentofte Kommune.

Vi glæder os til at fejre dagen sammen!

Læs mere her

Information

Tovholder
Leyla Lavrsen

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercrossarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram