Grundkursus for bestyrelser og ledere `Sæt retning og skab udvikling med en strategi´

Grundkursus for bestyrelser og ledere `Sæt retning og skab udvikling med en strategi´

På dette lokale kursus for bestyrelser og ledere i mindre lokale foreninger, får I viden og inspiration til udviklings- og strategiarbejdet.

Strategien er det vigtigste redskab til at fastlægge de langsigtede mål og indsatser, I som forening ønsker at fokusere på. Men vejen kan opleves lang og kringlet, så hvordan når I bedst i mål med strategien?

Kurset præsenterer værktøjer til at opstille realistiske mål og udarbejde stategier og handleplaner, som bringer jer fremad på en både ambitiøs, realistisk og velovervejet måde.

Dette lokale kursus præsenterer en række redskaber til at analysere styrker og svagheder i foreninger – viden som bestyrelse og ledelse kan bruge i de strategiske overvejelser om foreningens overordnede fremtid.

Kurset er gratis, men tilbydes kun til medlemmer.

Information

Program

Status: 

Skriv dig op, hvis du vil modtage vores nyhedsbrev med aktuel information fra FCG og de mange medlems-foreninger i Gentofte

Copyright © 2022 – 2024 Frivilligcenter & Selvhjælp Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram